• (888) 232-7313
  • Contact Us
  • Member Login
  • Get Listed Today
Posted by on 06/21/2018

Cum Poti Deghiza O Camera De Supraveghere Ascunsa?

Cum Poti Deghiza O Camera De Supraveghere Ascunsa?

Atunci cand vorbim despre camere de supraveghere ascunse trebuie sa luam in calcul faptul ca acestea vor furniza continutul video fara ca persoana filmata sa stie ca este filmata. Acest lucru presupune o foarte buna camuflare sau deghizare pentru pachetul de camere de supraveghere utilizat. Pe piata sunt deja si variante extrem de discrete si foarte ingenioase care vor face o treaba extrem de buna. Este foarte important si faptul ca va trebui sa stii foarte bine ce spatiu vrei sa monitorizezi pentru a iti fi mai usor sa alegi modelul corespunzator de camere de supraveghere pentru nevoile tale. In continuare iti prezentam mai multe modele de camere de supraveghere ascunse:

Camere de supraveghere pentru bona

Acesta reprezinta unul din cele mai des cautate modele de camere ascunse pentru ca au fost semnalate foarte multe cazuri in care bona nu avea grija de copii in mod corect. Aceste camere iti folosesc atunci cand vrei sa fii sigur ca bina sau persoana care are grija de o persoana in varsta sau bolnava, isi face corespunzator treaba si aceste persoane nu sunt puse in pericol. De foarte multe ori aceste camere trebuie sa fie cinectate la o priza insa sunt si modele wireless. Se pot gasi sub forma de jucarie, ursulet de plus sau chiar papuse.

Camere de supraveghere ascunse puse pe ceasuri

Ceasurile sunt cel mai bun loc in care poti ascunde o camera de supraveghere. Daca trebuie sa montezi camerele ascunse in casa atunci ceasul poate fi cel mai putin evident loc in care poti puna aceste dispozitive de urmarire. De foarte multe ori, in ceasuri se poate amplasa o camera wireless care se va activa cu ajutorul unei telecomenzi sau cu ajutorul senzorilor de miscare.

Camere de supraveghere cu senzori de miscare sau de fum

Aceste camere sunt cea mai buna solutie pentru monitorizare si supraveghere pentru ca senzorii de fum sunt pusi de foarte multe ori pe tavane.

Aceste camere vor functiona pe post de detector de fum dar pot sa inregistreze si sa transmita informatii video pe calculatoare si pe alte dispozitive. Camerele care au senzori pentru miscare sunt solutii care permit economia pentru ca se vor activa doar in momentul in care se detecteaza miscarea in camera. Pentru ca sunt de dimensiuni mici si bine camuflate, nu va fi necesar sa te gandesti ca pot fi remarcate de persoanele care intra in camera.

Camere de supraveghere pix

Sunt foarte bine in momentul in care vrei sa inregistrezi o serie de informatii din timpului unui dialog sau cand vrei sa capturezi imagini in tipul deplasarii. Pot sa aiba inclus si un microfon si pot sa faca fotorgafii, sa inregistreze video sau audio fara sa fie observate. Cele mai multe dintre ele functioneaza prin wireless si se pot folosi de asemenea ca pixuri normale.

Camere de supraveghere portabile – atunci cand vrei sa spionezi pe cineva, camerele ascunse pot fi incluse in tinuta. Printre cele mai populare modele se numara ochelarii, cravata sau telefonul care are camera ascunsa.

Camere de supraveghere pinhole 

Sunt modele de camere de supraveghere perfecte pentru momentul in care nu iti permiti un model deghizat. Ele nu vin incluse deja in obiecte si va trebui sa le gasesti tu un loc potrivit in care sa nu se vada. Acestea sunt de mici dimensiuni iar lentila este de dimensiunea unui varf de creion. Sunt facute in general din doua parti: o camera si un video server.

Se pot camufla foarte usor in locuri foarte convenabile cum este vizorul, mobila si alte obiecte similare.

Camere de supraveghere web 

Aceste camere functioneaza la fel ca o camera normala dar pot inregistra fara ca cei din jur sa isi dea seama. Va functiona exact ca o camera normala web insa poate filma fara sa se vada ca functioneaza sau este pornita.

Inainte de a cumpara o camera web trebuie sa tii cont si de bugetul alocat, iar cea mai buna camera pentru supraveghere va trebui sa fie aleasa tinand cont de nevoile tale. Ar trebui sa retii ca dispozitivele care au vedere noctura sau senzori de miscare sunt mai scumpe decat cele normale. La preturi medii sunt incadrate camerele ascunse care sunt incluse in obiecte, camerele cu spatii de stocare mari si camerele IP.

For More Information Read More

Contact Us:

Address: Strada Baba Novac 17, București

Telefon ( intre orele 10:00 - 18:00):

031.425.29.60 - informatii vanzari

0786.116.331 - informatii tehnice

E-mail: contact@comod.ro- sesizari & reclamatii

http://www.comod.ro/

Contact This Member